evn-dk
Fullcourt

Fullcourt søger nye medarbejdere

Fullcourt søger journalister!

Ved du noget om basketball og kan du formidle sikkert på dansk?

En af vores skribenter fik presseadgang til Euroleague Final Four i 2016, det kan måske blive dig.

En af vores skribenter fik presseadgang til Euroleague Final Four i 2016, det kan måske blive dig.

Så er du måske den Fullcourt.dk står og mangler! Fullcourt.dk er Danmarks førende nyhedsside om basketball på nettet. Vi leverer primært dækning af Basketligaen, NBA og europæisk basketball. Vi er en ung, dedikeret og ambitiøs redaktion med medlemmer i både Jylland, på Fyn og i København.

Dine opgaver vil hovedsageligt være dækning af sæsonens kampe i Basketligaen NBA og/eller Euroleague med referater, optakter, interviews og videoindslag. Du skal derfor have mod på at prøve kræfter med sportsjournalistik og lave opsøgende arbejde. Desuden er det en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i wordpress.

Jobbet som skribent hos Fullcourt er ulønnet, men drømmer du om engang at blive sportsjournalist er Fullcourt et stærkt navn at have på cv’et.

Vi er Danmarks største basket-site med i snit 10000 læsere om måneden. Vi er en gruppe af 10 unge friske gutter, der brænder for Basketball.

Vi søger pt. primært skribenter til den danske liga og NBA. Så har du noget du kan bidrage med, så skriv endelig til os.

Vi lægger vægt på:

  • At du kan skrive et korrekt dansk og formulere dig, så andre har lyst til at læse dine artikler
  • At du har grundlæggende viden om basketball og interesse for sporten
  • At du er ansvarsfuld og overholder deadlines
  • Har et vidst engagement for at udvikle siden i fælleskab med de andre på siden. Og i øvrigt ønsker at udbrede kendskabet til Basketball i Danmark.

Vi tilbyder:

  • Erhvervsrelevant erfaring med medier og online journalistik
  • Sparring og udvikling af dig som skribent
  • Sjovt og ungt netværk og fælleskab på siden
  • Flere medarbejder-goder f.eks. medarbejder-aftener, gratis adgang til liga-kampe og mulighed for senere at få presseadgang til udenlandske basket-ligaer som presse.
  • Indsigt i online-medier, både via Facebook, Twitter og WordPress.

Det er bestemt ikke noget krav om du har skrevet før, men så lægger vi dog i højere grad krav på at du har interessen for basketball, og engagementet til at ville gøre end indsats for siden.

Vi ansætter folk fra 1. september, og binder dig for hele sæsonen. På den måde bliver du kvalificeret til vores bonus-system, som du vil høre mere om ved en evt. samtale.

Deadline er 1. august for ansøgning. Du sender blot din ansøgning med lidt om dig selv, og hvorfor du gerne vil skrive for Fullcourt.dk, samt evt. en kort artikel om noget relevant fra basket-verdenen. Send det hele til casper@fullcourt.dk