evn-dk
Fullcourt
19. maj 2017 - 12:00

Nikola Milutinov: Glad for at være med til mit første Final Four

Nikola Milutinov er med til sit første Final Four, men mener at sit hold skal forbedre sig væsentligt hvis de skal vinde over CSKA Moscow.

Olympiacos er tilbage ved Final Four efter at grækerne missede det sidste sæson. Nu er de dog klar til at kæmpe om endnu en plads i finalen, og gentage succesen fra 2012, hvor de vandt turneringen i selvsamme Arena i Istanbul.

Nikola Milutinov er med for første-, og måske sidste gang, eftersom at NBA trækker i den unge serber. Han er dog trodsalt glad for at være med til sit første Final Four i karrieren, men mener at holdet skal forbedre sig væsentligt siden sidste møde med russerne.

Olympiacos har nemlig mødt CSKA Moscow to gange i denne sæson, og begge gange har grækerne tabt. Men sket er sket fortæller den unge serber, der understreger at forsvar er nøglen til sejr mod russerne. Netop forsvar, har da også været Olympiacoses bedste våben i denne sæson. Hør hele interviewet med Nikola Milutinov foroven i artiklen.


Programmet for Final Four 2017

Semifinale A: Fredag 19. maj – kl. 17.30 – CSKA Moscow vs. Olympiacos Piraues
Semifinale B: Fredag 19. maj – kl. 20.30 – Fenerbahce Istanbul vs. Real Madrid

Bronzekampen: Søndag 21 maj – kl. 17.00

Finalen: Søndag 21. maj – kl. 20.00

De to semifinaler og finalen kan i år følges LIVE på TV3 SPORT 1 eller VIAPLAY. Har du ikke kanalen kan du også købe Final Four pakken og se streame kampene online på Euroleague.tv.

Bronzekampen vises ligeledes på Euroleague.tv og VIAPLAY, dog med engelske kommentatorer


Læs også

Kyle Hines: Det er stort at være med til at forsøge at forsvare titlen

CSKA Moscow møder deres onde dæmon fra Grækenland ved Final Four

Bliver tredje gang lykkens gang for Fenerbahce ved Final Four?

-

Seneste nyheder