evn-dk
Fullcourt
19. maj 2017 - 10:00

Kyle Hines: Det er stort at være med til at forsøge at forsvare titlen

Kyle Hines glæder sig til at møde sine gamle holdkammarater fra Olympiacos når CSKA Moscow møder grækerne i det første semifinaleopgør ved Final Four i Istanbul, fredag aften.

Fredag aften går det løs ved Final Four i Euroleague, hvor CSKA Moscow åbner ballet op mod Olympiacos. De to mandskaber deler en masse historie, og det gør manden på billedet også med grækerne.

Kyle Hines er tidligere Olympiacos-mand, og han glæder sig til at møde sine gamle holdkammarater i den vitale kamp. Amerikaneren er samtidigt glad for at CSKA er ved Final Four, og kan forsvare titlen fra sidste år, som de vandt mod Fenerbahce i Berlin.

CSKA Moscow har i sig selv spillet endnu en stor sæson, der har resulteret at klubben er med ved Final Four for sjette gang i træk, og 14. gang de seneste 15. år. En imponerende statistik, som den amerikanske profil er utrolig glad for at være en del af. Hør hele interviewet med ham foroven i videoen.


Programmet for Final Four 2017

Semifinale A: Fredag 19. maj – kl. 17.30 – CSKA Moscow vs. Olympiacos Piraues
Semifinale B: Fredag 19. maj – kl. 20.30 – Fenerbahce Istanbul vs. Real Madrid

Bronzekampen: Søndag 21 maj – kl. 17.00

Finalen: Søndag 21. maj – kl. 20.00

De to semifinaler og finalen kan i år følges LIVE på TV3 SPORT 1 eller VIAPLAY. Har du ikke kanalen kan du også købe Final Four pakken og se streame kampene online på Euroleague.tv.

Bronzekampen vises ligeledes på Euroleague.tv og VIAPLAY, dog med engelske kommentatorer


Læs også

Nikola Milutinov: Glad for at være med til mit første Final Four

CSKA Moscow møder deres onde dæmon fra Grækenland ved Final Four

Bliver tredje gang lykkens gang for Fenerbahce ved Final Four?

-

Seneste nyheder