evn-dk
Fullcourt
17. mar 2017 - 13:55

Team FOG Næstved sikrede sig fjerdepladsen på sidste spilledag

Det blev en noget rodet affære mellem Team FOG Næstved og Randers Cimbria, da de i aftes krydsede klinger. Kun hjemmeholdet fra Næstved, havde noget at spille om, da de med en sejr kunne sikre sig fjerdepladsen.

Team FOG Næstved og Randers Cimbria, spiller som regel ganske underholdende kampe mod hinanden. Torsdag aftens kamp i Arena Næstved, blev heller ingen undtagelse, men især én ting var i den grad ødelæggende for oplevelsen i kampen.

Selvom det kun var hjemmeholdet, der egentlig have en mening med kampen, så var det gæsterne der startede kampen med lyn og torden. Randers lagde ud med deres hæsblæsende tempo, og hurtige afslutninger, og i kampens indledning havde de god succes med det. I sær Chris Nielsen var flyvende, med en række helt vanvittige treere.

Patrick Onwenu sørgede dog for, at holde sit hold med i kampen. Sammen med Moritz Lanegger spillede de en flot første periode. Næstved forsøgte sig en del bag treeren, da de kunne få meget åbne skud i starten. Kvaliteten i afslutningerne manglede dog, og så hang de hele tiden lidt bagefter. De fik dog kæmpet sig op mod slutningen af perioden som endte helt lige 31-31.

Modgang er lig med dommerbrok

Randers startede også anden periode bedst, men langsomt fik hjemmeholdet momentum, og gik fra at være nede med 34-41, til at føre med 49-47. I takt med Næstveds momentum, og at de fik publikum med, begyndte Randers i vanlig stil at lade sig gå på af modgangen. Brokkeri over næsten samtlige dommerkald, var mere en regel end en undtagelse for kronjyderne resten af kampen, og det var mildest talt pinligt at overvære.

Et par gange havde de dog en sag, men de fejlkald der kom gik begge veje. Randers blev i høj grad ramt af nogle underlige angrebsfejl, som kostede nogle turnovers på vigtige tidspunkter. Samtidig begyndte de skud de ramte i første periode ikke at gå i.

I starten på tredje periode så det ud til, at hjemmeholdet skulle trække fra, da de fik opbygget et forspring på 59-54. Kronjyderne viste dog god moral her, og fik kæmpet sig tilbage. Hjemmeholdets træner Milan Skobalj var bestemt ikke tilfreds, og måtte tage en timeout ved stillingen 63-67.

Det duftede af overtime

Næstved fik lukket hullet inden de sidste 10 minutter, og sørgede derfor at kampens første tre periode var endt fuldstændig lige. Devin Daly havde et gyldent indhop for Næstved i sidste periode, hvor han med to treere sørgede for en 77-72 føring med 4:28 igen på uret. Randers kom hurtigt i holdfejl, hvilket betød at Næstved stort set kunne køre sejren hjem fra straffelinjen. Deon Mitchell lukkede og slukkede kampen med det sidste straffe i kampen til resultatet 90-86.

Begge hold kæmper stadig med at finde en rytme, der kan give dem noget stabilt spil igennem alle 40 minutter, men kan de finde det frem i løbet af næste uge, så kan de nok godt give problemer for henholdsvis Svendborg for Næstveds vedkommende, og Horsens for Randers’.

Patrick Onwenu blev kampens store oplevelse, med et par virkelig flotte dunks, specielt da han sendte en virkelig lang alley-oop aflevering fra Moritz Lanegger i kurven over Marinus Mouboe. Han landede på 29 point og 7 rebounds, og har nu score 62 point i de sidste kampe.

For Randers var det endnu engang de to partners in crime, Chris Nielsen og Charlie Burgess der stod for de fleste point. De scorede henholdsvis 21 og 24 point.

-

Seneste nyheder

Assign a menu in the Left Menu options.