evn-dk
Fullcourt
12. jul 2017 - 12:29

Svendborg signer skarpskytte

Svendborg Rabbits præsenterede tirsdag klubbens første amerikaner til den kommende sæson. Skarpskytten Terrell Harris er hentet til Sydfyn efter et år i den tyske ProB.

Foto: Casper Pedersen, Fullcourt.dk

Svendborg præsenterede i den forgangne uge klubbens nye head coach i form af den rutinerede italiener Luca Ciaboco. Han har sammen med den sportslige ledelse fundet klubbens første amerikanske spiller til den kommende sæson.

Valget er faldet på Terrell Harris, der er udset en rolle som shooting guard for Svendborg. Klubben har givet Harris en etårig kontrakt, der skal spille sin anden professionelle sæson efter en sæson i den tyske ProB-klub Iserlohn Kangaroos.

Tilværelsen i den tredjebedste tyske række sluttede med et nederlag i kvartfinalen til Karlsruhe, men Harris spillede en fin sæson, hvor han blev nummer ni på topscorerlisten med et snit på 18,1 per kamp, mens han samtidig snittede 4,5 rebounds, hvilket er stærkt af en guard.

Iserlohn hentede Harris fra Georgio College, som spiller i NCAA Divison II. Her var Harris stjernen på holdet, hvor han snittede imponerende 24,59 point, 6,66 rebounds, 4,03 assists, 1,59 steals og næsten 60 procent fra gulvet. Derfor blev Harris tildelt titlen som konferencens (Peach Belt) bedste spiller.

Svendborg Rabbits har ikke været så aktive endnu på spillerfronten til næste sæson, da de har fokuseret på at finde det rette match på trænerpositionen i første omgang. Dermed bliver det også spillere, der passer ind i Ciabocos system, som bliver hentet til klubben. Harris var blot Svendborgs anden nye signing til den kommende sæson. Tidligere er Jacob Enevold blevet præsenteret i den hvide trøje.

Foto: Casper Pedersen, Fullcourt.dk

-

Seneste nyheder