evn-dk
Fullcourt
13. jul 2017 - 23:06

Stevnsgade forlænger med head coach og udvider trænerteam

Stevnsgade måtte i sidste sæson pludselig vinke farvel til Alain Attalah, der valgte at stoppe, og i stedet overtog assistenttræner, Ricky Kristensen, tøjlerne. Det har man i klubben været så tilfredse med, at man har givet Ricky Kristesen chancen for fortsat at lede holdet.

Ricky Kristensen vil dog i den kommende sæson ikke stå alene med ansvaret. Han får således selskab af ungdomstræner og tidligere ligaspiller Troels Nielsen samt sportschef Hrannar Holm, der tidligere har været blandt andet dansk landstræner. Troels Nielsen har selv spillet i Hørsholm, Svendborg og Horsens IC.

Direktør Simon Marquardsen, der har haft travlt med at rette op på tingene uden for stregerne i klubben, udtaler følgende om forlængelsen i en pressemeddelelse på Facebook: “Vi har besluttet at forlænge samarbejdet, da vi har været meget glade for Ricky og de fremskridt, som han gjorde med holdet sidste år. Til forskel fra sidste sæson er Ricky ikke alene om opgaven, men han er støttet af et stærkt trænerteam. Ricky var ikke bange for at tage opgaven sidste år og viste hele Basket-Danmark at man kan godt bide skeer med de største, selvom budgettet og omstændighederne ikke er de samme som hos modstanderne. Jeg glæder mig meget over, at vi har kunnet lande en aftale for næste sæson med Ricky”.

-

Seneste nyheder

Assign a menu in the Left Menu options.