evn-dk
Fullcourt
4. apr 2017 - 16:03

Rutineret bjørn napper en sæson mere i Aarhus

Den 37-årige forward og anfører i Bakken Bears, Nicolai Iversen har valgt, selvom dåbsattesten siger 37 år, at tage endnu en sæson i det jyske, dog får Iversen en ny rolle i klubben.

Udover at være en leder på banen i den kommende sæson, så skal den 205 centimeter høje forward også være en del af organisationen fra sæsonen 2017/18. Iversen skal være en del af klubbens salgsafdeling.

“Jeg kan få chancen for at udvikle Bakken Bears og være med til at gøre en forskel på mere end en front,” udtaler Iversen til klubbens egen hjemmeside.

Nicolai Iversen debuterede i Bears-trøjen for 15 år siden, men siden har Iversen både spillet i Italien, Tyskland og Schweiz. Han blev i 2010/11 kåret som årets spiller i Basketligaen, da han spillede for Svendborg Rabbits, et hold som han og Bakken skal møde i den kommende DM-semifinale.

Iversen og det resterende Bakken Bears-mandskab har dog lige et slutspil, der skal spilles først, før de kan fokusere fuldstændig på den kommende sæson, og mon ikke Iversen hungrer efter sit syvende DM-guld.

Nicolai Iversen har i denne sæson snittet 5,8 point, 2,7 rebounds og 1,3 assist per kamp.

Foto: Boba Keseric – Fullcourt.dk

-

Seneste nyheder

Assign a menu in the Left Menu options.