evn-dk
Fullcourt
13. jul 2017 - 23:40

Randers henter ny head coach

Morten Hansen har været træner for Randers Cimbria af flere omgange, men nu nærmer det sig et stop, og derfor har man valgt at hente den 31-årige amerikaner Eric Olson ind, der i fællesskab med Morten Hansen skal lede holdet.

Det er klubbens plan, at man langsomt overleverer holdet til Eric Olson, som man har store forventninger til. Derfor har man ansat Eric Olson i en rolle som Associated Head Coach, der vil fungere på lige fod med Morten Hansen.

I en pressemeddelelse fra klubben udtaler Morten Hansen: “Tiden er moden til et trænerskifte, og jeg er såmænd også ved at være klar. Eric Olson virker til, at være en meget kompetent afløser, og jeg er helt tryg ved at give Eric stafetten. Holdet er ved at være på plads. Jeg er meget spændt på, hvad næste sæson bringer, og det bliver spændende at se holdet udvikle sig under Erics styring. Der er stadig lang tid til sæsonstart, og der kan stadig blive trukket en kanin op af hatten – både i Randers og hos vores konkurrenter.”

Hovedpersonen selv kommer fra et job som skotsk landstræner, samtidig med at han var associated head coach hos Glasgow Rocks fra den bedste, engelske række. Her blev det til en kvartfinaleplads og en pokalfinaleplads. Han har tidligere selv spillet og været skytte for skotske Falkirk Fury og senere trænet hold i både USA, Island og Australien.

Eric Olson fortæller i pressemeddelelsen, at han glæder sig til opholdet i Randers. “Jeg ser virkelig frem til den kommende sæson. Der er en kerne af fasttømrede spillere blandet med unge spillere og spændende, nye tilføjelser. Efter et møde med klubben og folkene omkring den var muligheden simpelthen for god til at sige nej til. Selvom den danske liga er god, så tror jeg på, at vi har en chance. Jeg fornemmer, at alle har samme filosofi og arbejder i samme retning, og det vil hjælpe os på vores fælles rejse.”

-

Seneste nyheder

Assign a menu in the Left Menu options.