evn-dk
Fullcourt

Randers Cimbria 1, SISU 0 – Tæt serie i sigte

På papiret ligner Randers Cimbria klare favoritter i kvartfinalen mod SISU – men på banen ligner det en serie der kommer til at blive rigtig tæt.

Randers Cimrbia - Per Wied

De to mandskaber har i flere omgange spillet nogle rigtig tætte kampe i grundspillet, og torsdagens kvartfinale kamp var ikke spor anderledes.

Randers Cimbria har som nævnt i vores optakt spillet meget svingende niveau på det seneste, og dette var også tilfældet mod SISU. Gæsterne halede flere gange ind på kronjyderne, og viste at de sagtens kunne skabe en tæt serie med en sejr eller to. SISU var dog ikke ligeså skarpe som Randers i de sidste par minutter, og derfor tager kronjyderne sejren på 91-82.

Randers der normalt er rigtig stærke i reboundsspillet tillod desuden gæsterne at være med i denne kamp hvilket statistikken også viser (41-41). Dette var derfor også en af de åbenbare faktorer i at SISU kunne bevare det smalle førings hul til Randers i løbet af hele kampen. Dog var dette altså ikke nok.

Sports og teamkordinator for Randers Cimbria, Tonny Mattern udtaler følgende efter kampen til BL-update:

– I første periode af kampen, formår vi at rotere en masse spillere, hvilket er en enorm styrke. Vi vinder perioden med 22-16, og formår virkeligt at bibeholde det høje niveu, selv da både Chris Nielsen og Charlie Burgess sad på bænken.

Til kampen fik Randers Cimbria desuden samlet 5.219 kr. ind til Børnecancerfonden. Indsamlingen fortsætter til næste hjemmekamp for Randers Cimbria, den 27. marts så husk at give dit bidrag.

(Foto: Per Wied)