evn-dk
Fullcourt
16. feb 2017 - 21:31

Phillip Nolan: Jeg må steppe op for at udfylde hullet efter Sane

Torsdag aften tabte Team FOG Næstved for anden gang i sæsonen, snævert til Bakken Bears. Denne gang på hjemmebane med resultatet 78-83.

Sydsjællænderne startede ellers kampen bedst, og var da også foran i hele første periode, som dog ender 19-19. Efter en masse turnovers, taber hjemmeholdet momentum, hvilket Bakken Bears udnyttede til fulde. Næstved kom aldrig foran igen, men fulgte trodsalt gæsterne fornuftigt i samtlige fyrre minutter.

Med et minut igen bringer hjemmeholdet lidt spænding i kampen, og er blot baggud med fire point 74-78. Mere dramatisk end dette blev det dog ikke, da Bakken Bears i sidste ende trækker sig sejrrigt ud af opgøret med 78-83.

I kampen, ligesom i de tre forrige, var der stor fokus på amerikanske Phillip Nolan, der nu står til at udfylde et kæmpe hul, efter at klubben valgte at fyrre, en af ligaens bedste center-spillere i Cheikh Sane, efter en episode til holdets træning i sidste uge.

Phillip Nolan er ganske bevidst over det ansvar, der nu ligger på hans skulder, og ligeledes at hullet efter Sane er enormt. I kampen mod Bakken Bears leverede Nolan 11 point, 11 rebounds, 2 steals og 1 block. Hør interviewet med ham foroven.

Læs også:

Chok i Næstved – Cheikh Sane fyrret

Horsens satte Team FOG Næstved til vægs

-

Seneste nyheder