evn-dk
Fullcourt
16. jul 2017 - 18:57

Oliver Strøh er 100% klar for Wolfpack igen

Foto: Robet Dines Rasch

Efter en kort afstikker til SISU i sidste sæson, er Oliver Strøh nu klar til igen at tørne ud for Wolfpack i Basketligaen.

Til folk der ikke kender Oliver Strøh, så er han en yderst atletisk guard, som uden problemer kan afslutter over ringhøjde, hvilket han flere gange i sidste sæson beviste.

Den 192 cm høje guard, skal spille sin tredje sæson i Basketligaen, og det kunne meget vel være en gennembrudssæson, for 22 årige Strøh.

I sidste par kampe for SISU i sidste sæson, inden han skiftede til Wolfpack midtvejs i sæsonen, havde han flere gode kampe med point omkring tyverne. Derudover havde han fornuftige tal på rebounds og assist.

Hovedpersonen selv fortæller om sin returnering til Wolfpack:

“Jeg har valgt at vende tilbage til Wolfpack, fordi det er der jeg gerne vil spille. Wolfpack forsøger sig med et ambitiøst projekt, ved at skabe en vinderkultur, der ikke kun er begrænset til scoretavlen og det er noget jeg gerne vil være en del af.”

Han bliver uden tvivl en spiller, man skal holde særdeles godt øje med i denne sæson. Som hvem ved, måske kan tage titlen som Most Improved.

Strøh forlod i øvrigt SISU i sidste sæson i starten af februar måned, men af den grund kunne han ikke stille op for Wolfpack i første division. Det er derfor kun blevet til træning for ham i Wolfpack i resten af sæsonen. Hvorfor han valgte at forlade SISU i sidste sæson, er ikke lykkedes os at finde ud af endnu.

-

Seneste nyheder

Assign a menu in the Left Menu options.