evn-dk
Fullcourt

Stevnsgade SuperMen fik første hjemmebanesejr

Foto: Robert Dines Rasch

405 tilskuere i Nørrebrohallen var vidne til en tæt kamp mellem Stevnsgade SuperMen og Hørsholm 79ers. Hjemmeholdet træk sig sejrrigt ud af opgøret med en sejr på 96-91.

Kampen er blot 37 sekunder gammel, da Hørsholm-profilen Anali Okoloji allerede får sin tredje fejl. En stor bet for Hørsholm, der er nødsaget til at sende den nytilkomne profil på bænken. Asbjørn Midtgaard erstatter amerikaneren, og han kommer på banen og gør en ganske fin figur.

Første periode starter ganske tæt, hvor Mikael Vincents er nøglespilleren for hjemmeholdet med to treere. Hørsholm finder midt i perioden det gode spil frem og går på et 14-0 run. Stevnsgade kæmper sig tilbage i kampen, men de kan ikke helt få kontakt, grundet en stærkt spillende Jesper Sandager, der ikke kan brænde for Hørsholm. Han scorer således tretten point i træk for Hørsholm, fordelt på slutningen af første periode og starten på anden periode.

Alonzo Brooks scorer inden sidste fløjt lyder for første periode, der slutter 16-22. Anden periode er mere lige end den første, og de to hold skiftes konstant til at sende bolden i kurven. Forspringet forbliver konstant på omkring fem point til Hørsholm. Vincents scorer to free throws i de sidste sekunder, hvorfor de to hold går til pausen med en stilling på 43-48 til udeholdet.

Adrian Moss stempler for alvor ind i kampen efter pausen. Han går hårdt til den i posten, og han rammer hans mid-range skud. Moss scorer ni point i perioden, hvor Stevnsgade i slutningen af perioden kommer foran ved stillingen 64-63 for første gang siden 9-8 i første periode.

Okoloji er kortvarigt på banen midt i tredje periode, men han får hurtigt sin fjerde fejl, hvorfor han endnu en gang må ud på bænken. Tredje periode slutter 65-65. Den sidste periode starter tæt, hvor Evan Yates konstant er en trussel i Hørsholms angreb. Yates udligner med et and-one play til stillingen 70-70, men herefter går Stevnsgade på et 8-0 run, som umiddelbart knækker kampen.

Okoloji kommer på banen igen, og han scorer i fjerde periode hans første point i kampen. Med en treer og et and-one play er han med til at skabe spænding i kampen igen, men Hørsholm kommer ikke tættere på end 80-78 og 85-83, hvorefter et 7-0 til Stevnsgade afgør kampen. Hørsholm kæmper desperat til det sidste, men de må endnu en gang se sig slået i en tæt kamp. Stevnsgade vinder sæsonens første hjemmekamp i Nørrebrohallen med 96-91.

Udvalgte stats:

Stevnsgade SuperMen:
Mikael Vincents – 21 pts, 10 ast & 4 reb.
Alonzo Brooks – 15 pts & 12 reb.

Hørsholm 79ers:
Evan Yates – 32 pts & 18 reb
Jesper Sandager – 18 pts & 4/6 3P

Foto: Robert Dines Rasch