evn-dk
Fullcourt
12. jul 2017 - 13:48

Horsens er klar med deres tredje amerikaner

I går kunne vi berette om, at Hørsholm ser ud til at have deres hold på plads til den kommende sæson. I aftes fulgte Horsens så trop, og præsenterede deres tredje ikke EU-borger.

I kan allerede godt begynde at øve jer, på at udtale Cedric’s efternavn, som i følge vores oplysninger stammer fra Togo. Det er nemlig det mundrette Kuakumensah, som følger Cedric i hans fulde navn.

Han er en 204 cm høj power forward, som i følge Horsens selv, allerede i sidste sæson var tæt på et skifte til de gulblusede østjyder. I stedet faldt valget på den Østrigske Bundesliga-klub Oberwart Gunners.

Her spillede han både med i finalen af den hjemlige turnering, og i FIBA Europe Cup. I begge turneringer tog han lige over fire rebounds pr. kamp, og scorede knap 11 point i Europe Cup og 8 point i Bundesligaen.

Cedric Kuakumensah har desuden solide kvaliteter i det defensive, hvor han på college snittede næsten tre blocks pr. kamp. Derudover skyder han solidt bag treeren med flotte 43,2 %.

På mange måder en spiller, som Horsens manglede i sidste sæson, i Brian Fitzpatrick, som også kunne tage skuddet fra distancen.

Med tilgangen af Cedric Kuakumensah tæller Horsens-truppen nu otte mand, hvoraf fem af spillerne har udenlandsk pas.

Du kan se den fulde Horsens-trup lige her.

-

Seneste nyheder