evn-dk
Fullcourt
17. jul 2017 - 7:36

Devin Daly tager et år mere i Næstved

Normalt har Team FOG Næstved haft det svært med, at forlænge med profilerne på holdet, men denne gang gør man en undtagelse. Klubben kunne i aftes nemlig fortælle, at man har forlænget aftalen med Davin Daly.

#
12
NAVN
Devin Daly
NATIONALITET
blz Belize
POSITION
SF, SG
HØJDE
195
VÆGT
91
KLUB
Devin Daly tager et år mere i Næstved
TIDLIGERE
Devin Daly tager et år mere i Næstved
FØDSELSDAG
22. okt 1994
ALDER
23

Devin Daly var om ikke en vigtig brik i pokaltriumfen, så en habil sjette-syvende mand på bænken. Især hans forsvar udpeges som hans store force, hvilket 7,7 point i snit vidner om.

Den 22 årige shooting guard fra Belize, viste dog styrker offensivt i flere kampe, hvor han skød flotte procenter bag treeren. Specielt en kamp mod Randers var han rygende varm. Her ramte han fem ud af syv forsøg, og endte på 20 point.

Selvom Devin Daly langt fra den største profil i Næstved-truppen i sidste sæson, så vil der formentlig være store forventninger til ham i den kommende sæson. Som det er altid med spillere i deres anden sæson i Basketligaen, så udvikler dig sig ekstremt meget, og Daly har i hvert fald alle forudsætninger for dette.

“Vi er glade for at få Devin Daly retur til den kommende sæson. Devin Daly skyder rigtigt godt fra distancen og var samtidig en af vores allerbedste forsvarsspillere i sidste sæson. Vi tænker, at Devin Daly vil kunne tage et niveau op til den kommende sæson,” fortæller sportschef Thomas Foldbjerg i en pressemeddelelse fra klubben.

Du kan læse hele pressemeddelsen om Devin Dalys forlængelse her.

Det er desuden meldt ud, at Moritz Lanegger er fortid i klubben, da han og hans bedre halvdel vil ud og se andre dele af verden.

Med denne forlængelse tæller Næstved-truppen nu seks mand. Husk at du kan følge holdenes udvikling her på siden, ved at klikke dig ind på hver enkelt klub under menupunktet “Basketligaen” i toppen.

-

Seneste nyheder

Assign a menu in the Left Menu options.