evn-dk
Fullcourt
9. maj 2017 - 12:01

Darboe om sit første DM-guld: Jeg er overdrevet glad

Adama Darboe vandt sin første DM-guldmedalje nogensinde mandag aften med Bakken Bears hvilket udløste en stor glæde hos danskeren.

Foto: Vildmedfoto.dk

Bakken Bears vandt DM-guld mandag aften, for første gang efter tre sæsoner, og heriblandt var der en debutant på podiet.

Den danske guard Adama Darboe, har været med i en række finaler, men aldrig vundet DM-guldet. Derfor var det ikke overraskende, en utrolig glad spiller Fullcourt mødte efter kampen.

”Jeg er overdrevet glad. Jeg har været med i fire finaler, og tabt en kamp syv, så det er fucking lækkert,’’ udtaler Darboe efter kampen.

Den danske profil er samtidigt glad for at Bakken Bears vandt kamp fem i serien med 81-73, og kunne fejre guldet fra nu af, istedet for at trække serien ud.

”Jeg synes vi har spillet fokuseret i kampen med solidt forsvar, og vi lukker deres treere ned. Måske har vi lidt held, men jeg synes vi spiller en solid kamp, og jeg er glad for vi lukker den i dag.”

Alt i alt vurdere Darboe serien som attraktiv for de danske basketball fans, og sender samtidigt lidt ros ud til de danske dommere, som han mener har gjort et godt stykke arbejde i finalen.

”Jeg synes det har været en rigtig god finaleserie vi har spillet. I de første tre kampe, der blæste vi lidt hinanden ud. Og i dag var det forholdsvis tæt, eller ihvertfald nogenlunde,’’ udtaler Adama Darboe med et smil på læben og fortsætter.

”Men jeg sys det var en fed finaleserie, med masser af intensitet. Jeg vil også give ros til dommerne fordi de har holdt en rigtig god linie igennem alle kampene, og jeg tror basketball Danmark har synes at det har været sjovt at følge med i denne serie.”

Hvordan sejren skulle fejres, ville han ikke rigtig kommentere på, udover at det skulle gå vildt for sig.

‘’Det bliver forbudt for børn. Der skal gives helt hjernedødt gas,’’ afslutter Darboe med at fortælle.

Foto: Vildmedfoto.dk

-

Seneste nyheder