evn-dk
Fullcourt
3. maj 2017 - 13:50

Danish Team of the Year

Det er blevet tid til at kåre sæsonens bedste danskere i Basketligaen, hvor vi i denne sæson har valgt Frederik H. Nielsen, Anders Haas, Chris Nielsen, Iffe Lundberg og Asbjørn Midtgaard i vores small-ball line up.

Forrige1 af 6Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

Basketligaens trupper har i denne sæson haft en stor del af udenlandske spillere på holdkortet, men det hindrer ikke en række danskere fra at vise, at de sagtens kan være med på dette niveau. Derfor har vi på Fullcourt.dk kåret Danish Team of the Year, hvor vi i denne sæson har valgt at køre med en small-ball line up, da der klart har været et overtal af betydningsfulde danske guards og small forwards på de otte ligahold.

Holdet er derfor bygget op med to guards, to forwards og en center, og vi har valgt at kåre Frederik H. Nielsen, Anders Haas, Chris Nielsen, Iffe Lundberg og Asbjørn Midtgaard. Der var dog flere spillere, som gjorde sig godt bemærket sæsonen igennem og var tæt på at tilspille sig en plads. Her kan eksempelvis nævnes Mikael Vincents, Thomas Lærke, Jesper Sandager, Alassan Touray og mod slutningen af sæsonen Filip Rajovic.

På de følgende sider kan læse om de fem udvalgte spillere samt se vores interviews, da vi gav spillerne prisen.

Forrige1 af 6Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

-

Seneste nyheder