evn-dk
Fullcourt
20. mar 2017 - 21:43

Bjørnene fra Aarhus spiste Stevnsgade Supermen i kamp 1

Bakken Bears tog sikkert første kamp mod Stevnsgade i første runde af slutspillet. Opgøret endte 117-60 til Bears, der udviste stor koncentration hele kampen igennem.

Vinderne af grundspillet, Bakken Bears, tog her til aften imod grundspillets sidsteplads, Stevnsgade Supermen, i en kamp, som, de fleste nok på forhånd havde set, ville blive en storsejr til Bakken Bears.

Bears så ikke ud til at bukke under for presset på noget tidspunkt mod holdet fra Nørrebro, der manglede Davie Champagnie.
Det var også, hvad resultatet afspejlede, for der gik ikke lang tid, inden stillingen var 23-1 til Bakken. Bakken var i hopla og især Thomas Lærke var rygende varm i første quarter og ramte fem treere.

Første quarter gav samtidig anledning til et comeback for Bakkens stærke amerikaner, John Williamson, der kun nåede at spille halvandet minut i sin debut d. 3 februar for Aarhus-holdet, inden han landede uheldigt ned på Vedran Borovcanins ankel.
Williamson fik scoret 7 point og taget 7 rebounds i sit comeback og kan nu forhåbentlig vende tilbage for fuld kraft.

Forløbet af kampen ændrede sig ikke i andet quarter. Kampen så allerede der ud til at blive en kæmpe ydmygelse af et magtesløst Stevnsgade-hold, der kunne se stillingen være 56-23 ved pausen. Bakken spillede fantastisk og forkælede tilskuerne gevaldigt.

Billedet var i anden halvleg det helt samme. Stevnsgade blev stresset af især Bakkens fuldbanepres, som ledte til mange turnovers. Dermed fortsatte Bakken dominansen kampen igennem og havde rigeligt overskud til at give plads til 20-årige Mathias Thibault, der kom ind til stor jubel for tilskuerne og gjorde god figur.
Dog blev der aldrig sluppet for gassen fra Bakkens side. De tromlede Stevnsgade over og endte ud med en sejr på hele 117-60 i en kamp, hvor alle fra Bakkens hold bød sig godt til og bidrog med flot og koncentreret spil hele vejen.

Anden kamp i serien spilles på torsdag klokken 18:00 på Stevnsgades hjemmebane i Nørrebrohallen.

Foto: Benas Armolaitis, Fullcourt.dk

-

Seneste nyheder