evn-dk
Fullcourt
13. mar 2017 - 22:31

Bakken trækker sejren mod et genstridigt Team FOG Næstved-hold

Det blev til en forholdsvis sikker sejr på 89-82 til Bakken Bears mod Team FOG Næstved i en kamp, der især i anden halvleg svingede fra side til side.

Der var lagt op til en god og tæt kamp i Vejlby-Risskov Hallen her til aften i Aarhus, efter de to mandskaber tidligere på sæsonen har spillet tre utroligt tætte opgør.

I starten af kampen virker det dog kun til, at det er Bakken, der vil noget, og de kommer hurtigt foran 15-5. Første quarter slutter skidt for Næstved, der er bagud 25-12 efter de første ti minutter.

Første quarter bød også på et comeback til Michel Diouf, der har været ude med en skulderskade, og han kvitterede med to dunks alene i første quarter. Diouf beviste også sin vigtighed for holdet, ved at score en +/- statistik på +28.

Andet quarter var lidt samme historie. Næstved prøvede at kæmpe sig tilbage, men Bakken Bears virkede til at være et hold i overskud, og de kunne til hver en tid skrue op for tempoet, hvilket gav dem en pauseføring på 46-37.

I anden halvleg kom Næstved godt ud og bragte sig faktisk foran 49-52. Igen bed Bears fra sig med et massivt helbanepres, der hurtigt hjalp dem tilbage i kampen og pludselig var stillingen 62-54 i Bakkens favør.

Næstved og især Patrick Onwenu, der scorede hele 33 point i kampen, ville dog ikke give sig uden kamp og kom igen foran 66-68. Men selvsamme Onwenu måtte i en periode på 4-5 minutter i fjerde quarter gå ud med en skade, og det gav Bakken muligheden for at rykke fra og dermed afgøre kampen til resultatet 89-82.

Onwenu vendte heldigvis tilbage til sidst i kampen og så ikke besværet ud af det, der i første omgang så slemt ud.

Resultatet betyder, at Bakken Bears overtager førstepladsen fra Horsens IC med kun én kamp tilbage i grundspillet, inden slutspillet begynder.

Vi fangede desuden Adama Darboe efter kampen, til en kort kommentar. Interviewet blev filmet, men der gik desværre noget galt med lyden.

“Det var en hård kamp synes jeg, vi har spillet fire kampe mod Næstved nu, og de har allesammen været tætte. De kommer godt tilbage og får ramt nogle store skud,” forklare Darboe om Næstveds comeback i anden halvleg.

Til slut lykkedes det dog østjyderne at hive en forholdvis sikker sejr i land, noget som var vigtigt for holdet og Darboe.

“Det er momentum og så vidste vi det var en vigtig kamp, personligt ville jeg gerne have første pladsen i grundspillet. Jeg føler bestemt vi er på vej den rigtige vej.”

Spillerstats:

Bakken Bears:
DeVaughn Akoon-Purcell
27 point, 12 rebounds, 4 assists & 4 steals.

Michel Diouf
13pts, 6rebs, 2 blocks & 1 steal.

Team Fog Næstved:
Patrick Onwenu
33 point, 2 rebound & 1 block.

Phillip Nolan:
13 point, 6 rebounds, 2 assists & 1 steal.

Foto: Benas Armolaitis, Fullcourt.dk

-

Seneste nyheder