evn-dk
Fullcourt
17. mar 2017 - 13:23

Bakken Bears sikrede sig grundspillets førsteplads

Hørsholm 79’ers har været dette års helt store overraskelse, men i gårsdagens kamp var der langt vej fra overraskelse til at være en del af favoritfeltet.

Bakken Bears fik sig en let opgave, da de torsdag aften lukkede grundspillet af i Hørsholm. Hjemmeholdet sparede både Jyles Smith, Marvin Dominque og Frederik H. Nielsen, da de allerede var sikrer på tredjepladsen. Det blev derfor en afklapsning på 70-113 i gæsternes favør.

Selvom Bakken Bears lod DeVaughn Akoon-Purcell starte på bænken, så kunne Hørsholm ikke stå imod Bakken Bears tryk og bredde. Bakken havde sågar seks spillere der scorede over 10 point, modsat havde Hørsholms kun tre.

Hørsholm 79’ers unge mænd var ellers godt med i første halvleg, og kunne se dem selv gå til halvleg bagud med kun 9 point, 39-48. Men efter halvlegen så aarhusianerne sig ikke tilbage. Bakken vandt tredje periode 40-15.

I fjerde periode var der ikke mere spænding tilbage i opgøret, hvor Hørsholm havde givet plads til flere af holdet unge spillere. Hørsholms cheftræner, Rafa Monclova, gav desuden debut til de to blot 17-årige spillere Leonardo Carlino og Marco Felipe Santos. De havde tilsammen 36 minutter på banen. For Bakken Bears var der også knap 10 minutter til David Kristensen, og han kvitterede med 9 point.

Topscorer i kampen blev noget overraskende Andreas Meilby med 26 point. Topscorer for Bakken Bears blev Thomas Lærke som scorede 20 point på 16 minutter.

Foto: Boba Keseric

-

Seneste nyheder