evn-dk
Fullcourt
16. apr 2017 - 15:19

6th Man of the Year – Vedran Borovcanin

På Fullcourt.dk er det tiden til sæsonkåringer, hvor vi i denne ombæring kårer den spiller, der har gjort de bedste indhop fra bænken, 6th Man of the Year. Denne gang har vi kigget mod Østjylland, nærmere bestemt Horsens.

Vedran Borovcanin er i gang med sin fjerde sæson i Horsens IC, hvor det indtil videre er blevet til to danske mesterskaber og én triumf i pokalturneringen. Borovcanin har hele vejen igennem været en af de store profiler på holdet, og derfor er det måske lidt overraskende, at han stadig er at finde i klubben.

I denne sæson har Borovcanin fået færre minutter på holdet og er primært kommet ind fra bænken, men han er stadig en særdeles vigtig spiller for De Gule. Det beviste han blandt andet i den vitale sejr i andet semifinaleopgør mod SISU, hvor Borovcanin scorede flere afgørende point i de døende minutter.

Derfor er det helt naturligt, at Fullcourt.dk har kåret Vedran Borovcanin til 6th Man of the Year.

Mikael Vincents fra Hørsholm 79ers var relativt tæt på sejren, men i sidste ende vurderede flertallet på Fullcourt.dk, at den rutinerede Horsens-spiller fortjente prisen. Blandt andet af den grund Vincents har startet inde i halvdelen af sæsonens kampe.

-

Seneste nyheder